京都で伊勢海老の白味噌煮

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伊勢海老の白味噌煮 in 京都。
黄色い粒々は、トウモロコシではなく海老の味噌。優しいお味の白味噌煮に、濃厚な旨みを加えてくれます。

伊勢海老の栄養効果は、コラーゲンアンチエイジング、タウリンで肝機能の回復、キトサン で免疫力アップ、ビタミンEで老化、動脈硬化の予防…と素晴らしく充実しています。

そしてさらに注目なのが、精力増強効果のあるアルギニンというアミノ酸。成長ホルモンの分泌を促進するため、筋肉や骨の成長の他、疲労回復にも効果的。

また、殻に含まれる天然の赤い色素アスタキサンチンは、ビタミンEの約1000倍と言われるほどの抗酸化力を持ち、老化防止の強い味方。

伊勢海老を頂く際には、出汁やスープで殻の恩恵も余すところなく楽しみましょう!


天ぷら 松
京都府京都市右京区梅津大縄場町21-26

京都の食通が通う名店。各地から取り寄せた選りすぐりの素材を惜しみなく使用。先付から締めにいたるまで味はもちろん、見た目も香りも食感もすべてが最高の状態になるよう工夫されています。愛宕山や桂川の景色と絶品のお料理で、心地よい時間を過ごせます。
店内に飾られている器は、陶芸や骨董好きの人にとっても、垂涎の場所でもあります。料理と合わせてぜひ愛でてみたいところ。

 

Japanese Isebi lobster in white miso soup.
The yellow grains…miso of shrimp, not corn, adds a rich flavor to it.
The nutritional effects of lobster are wonderfully fulfilling.
Anti-aging with collagen
Recover liver function with taurine
Chitosan improve immunity
Prevent aging with vitamin E…

More notable about the Isebi lobster is amino acid ,called arginine, has the effect of enhancing vitality. And effective for muscle and bone growth.
Astaxanthin, a natural red pigment contained in the shell, has about 1,000 times the antioxidant power of vitamin E, and is a strong aging prevention ally.
So when you eat Japanese robstar, let’s take in all the benefits of shells with broth or soup!

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